tiistai 8. heinäkuuta 2008

Siiriäinen

Monena päivänä on käynyt mielessä, että Siiriä pitäisi valokuvata leikkikentällä. Siiri niin kovin tykkää erityisesti kiikkumisesta ja kovista vauhdeista tottakai! Perjantaina sitten tarttui kamera mukaan ja aikas iloisia ilmeitä sainkin tallennettua. Kovasti jaksoi myös puuhevosella ratsastus huvittaa. Ainakin, kun isi antoi vauhtia! Silloin olikin kovin kesäinen sää, ihan hellettä. Tämän viikon alku onkin sitten ollut syksyistä. Lämmintä vaivaiset 10 astetta :( Viime viikolla Siiri käväisi myös neuvolassa. Pituutta on huimat 71,5 cm ja painoa 9725 g. Eli samalla pieni ja pyöreä -linjalla jatketaan. Elisa-tädille tiedoksi että pipo oli 46 cm :)

2 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

moikka!

täällä töissä naurettiin hauskoille kuville ja ihailtiin, kuinka Siiri on kasvanut! :) Ihan loistavia ilmeitä - Siiri on muuten kuin ilmetty äitinsä tuossa ratsastuskuvassa ylhäällä oikealla...ja ratsastus käy kuin vanhalta tekijältä :)

Mari kirjoitti...

Hyvä, jos tuli hyvä mieli! Ainakin näyttää ottavan tuon ratsastuksen yhtä vakavasti kuin äitinsäkin. Ja puristaa yhtä kovaa "kahvoista" juu ;)Huomasittehan Siirin söpöt hampaat!