keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Koruilua!

Vihdoinkin sain ryhdyttyä koruilemaan. Oikeastaan virkkaushammasta pakotti ja päätin yhdistää (tai ainakin kokeilla...) virkkaamisen ja koruilun. Mielestäni näin noviisiksi onnistuin aikas hyvin! Eli minulla oli kullanväristä metallilankaa, jonka paksuus oli o,3 mm, sitriini-kivisiruhelmiä ja karneoli-kivisiruhelmiä. Ja tuommoinen siitä sitten tuli! Kuvia otin innoissani kaikenlaisilla alustoilla, joten kuvakollaasi on aikamoinen sillisalaatti. Mutta pakkohan sitä luomusta oli kuvata puolelta jos toiseltakin. Lukko-osio on vielä vähän vaiheessa, koska kullanvärisiä välirenkaita minulla ei ollutkaan. Sitriini muuten kuvastaa vahvuutta ja itseluottamsta ja karneoli rohkeutta. Eli aikamoisen paketin väsäsin. Nyt haluttaisi tehdä kaulakoruun sopivat korvikset, mutta kullatut korviskoukut puuttuu. Täytynee laittaa tilausta vetämään jonakin päivänä.

1 kommentti:

Elisa kirjoitti...

Voi vitsit, miun tekeleet kyllä kalpenee! Pitäisköhän joku kaunis päivä kokeilla tuota virkkausta...jahka noita neulomuksia saan tehtyä ensin pois :)

Mie just pasille puhuin muuten että jossain vaiheessa kirsikkaista olusta ja mokkapaloja ois tarjolla mahdollisesti ihan meillä kotonakin...tai mitä vaan nyt menulle halutaan laittaa. Et meillekin voi kokoontua! (Jos ei koirat liialti Sirkkistä pusuttele ;))