perjantai 11. heinäkuuta 2008

Arpajaisvoittoja ja Siiriäistä

Tässäpä kauniit korvikset, jotka olen ristinyt Rypäleiksi (Elisa voi korjata, jos niillä on jo joku nimi edellisestä elämästä). Nämä ovat siis Elisan tekemät ja minun ihastelemat ja sittemmin voittamat Elisan taannoisista arpajaisista. Hienot ovat!

Arpajaisvoittoni sisälsi myös nämä helmet, joista sain otettua vain kehnoja kuvia. Toivottavasti valmiissa töissä pääsevät sitten nämäkin kaunokaiset paremmin esille. Voittoon kuului myös karkkipussi, mutta koskapa avasin ihanaisen paketin rakkaan aviomieheni läsnäollessa, katosivat karkit parempiin suihin hyvin nopsaan... Mutta sen minkä kerkesin maistaa, niin hyviä olivat! Kiitos Elisa!

Kuvassa Siirin tämän aamun tunnelmia. Hoitolaukun sisältö piti näemmä tarkistaa. Ja ilmeisesti sisältö myös miellytti. Tämän päätelmän tein ah niin iloisesta virneestä pikku tyttösen naamalla.

Siiri on aloittanut viime viikkoina myös pottailun varsin hienosti! Pari kertaa päivässä saadaan kakka pyydystettyä pottaan ja joskus pissakin. Ihan mielellään Siiriäinen istuskelee potalla, ihan jopa naurattaa moinen touhu!

Ei kommentteja: