torstai 14. elokuuta 2008

Ajo-opetusta ja Fanciutan jälkikasvua

Pikku tamma Rusinan ajo-opetus on hyvällä mallilla. Tammalla on ajettu nyt viitisen kertaa ja hyvin näyttää toimivan, vai mitä? Minäkin arkajalka uskaltauduin paikalle kuvia ottamaan. Rusina on ajo-opetuksessa ja muutenkin asustelemassa "Lotteisentien valmennuskeskuksessa" Siilinjärven Toivalassa Ninan ja Jopin hoidossa. Rusinan paras kaveri on lv-tamma Sohvi.

Enkä tietenkään osannut valita harvoista huonoista otoksistani yhtä kuvaa tänne edustamaan, vaan laittelin kaiken mahdollisen :) Rusina on kasvanut kovasti kesän aikana. Tästä syystä Rusina on tällä hetkellä missin mitoissa. Äitinsä ja veljensä tavoin superruokahalulla varustettu Rusina pyöristynee hienosti talven tullen.

Rusina eli Frosinante on emänsä Fanciutan toinen varsa. Se sai keväällä Kasvattajapäivillä Ypäjällä hyvän toisen palkinnon: 8-8-8-7-8 = 39 p. Fanciutta on tällä hetkellä Kaisa Niemisellä Ylöjärvellä siitosleasingissa ja kantavana oriista Onassis. Toivottavasti Kaisalle tulee keväällä hieno varsa! Fanciutan ensimmäinen varsa on Fortunello eli Asko. Askon isä on Don Romantic. 3-vuotias Asko aloittelee pikku hiljaa ratsuhevosen uraa. Askolla on kolme hienoa askellajia ja se myös hyppää hyvällä tekniikalla. Toivon, että Askosta tulee hyvä mummon kuljetin (tai edes tädin). Hyväksi sedän kuljettimeksi, ainakin kärryillä, se on jo osoittautunutkin.

1 kommentti:

Elisa kirjoitti...

Hienoja kuvia! ja onpa Asko hieno, en ollut tajunnutkaan :)